Zdravljenje In Preprečevanje Filariasis

zdravstveni wellness svetovanje zdravstvenega varstva

Ne obstajajo zdravila, ki lahko ozdravi ASD ali zdravljenje osnovnih simptomov. Raziskave na področju, ki je našel znotrajžilni embolization skupaj z običajnimi operacijo ali obsevanjem, da so najboljši rezultati. Tveganje zapletov ali smrti je zmanjšana z dvoboj terapija zdravljenja. Več zdravljenja se uporabljajo za zdravljenje waldenstrom je macroglobulinemia, kot so kemoterapija, reševanje terapije, biološke terapije itd. Najpogostejši zapleti Waldenstrom je Macroglubulinemia so hyperviscosity ali debelino krvi. V Waldenstrom je Macroglobulinemia, kri se zgosti zaradi presežka zneska krvnih beljakovin, IgM, lahko to privede do resnih zdravstvenih težav skupaj z škoda, da več organov, kot so poškodbe možganov ali krvavitve težave. Eno od zdravljenj za waldenstrom je Macroglubulinemia je Plazmaferezo, ki lahko daje bolnik hitro simptom oprostitev hyperviscosity sindrom.

Vzroki Asplenia lahko bodisi genetske ali pridobljene. Vendar pa, v primeru njegovega nastanka zaradi genetskih razlogov, so zelo redki. Travme, ki povzroča poškodbe vranice lahko povzroči ta pogoj. Poleg tega je včasih že obstoječih stanje povzroča vranice, da izgubi svojo funkcionalnost. Bolezni, kot so anemija srpastih celic anemije lahko vodi do Asplenia, na primer. Včasih, vranica izgubi svojo funkcionalnost kljub svoji na videz zdravih prisotnost v telesu, kot tudi, stanje znano kot Funkcionalno Asplenia. Poleg tega, ta pogoj očitno se zgodi v primeru splenectomy, ki je delno ali popolno kirurški odstranitvi vranice. To je kirurški postopek, ki se včasih izvede, ko se prisotnost vranica je dejansko izvajajo določeno zdravstveno stanje slabše, in ko zdravniki, ki so pustili z malo izbire, kot da gre za njegovo odstranitev.

Ekipa raziskovalcev iz ZDA in Nemčije opisuje roman CRISPR pristop za proizvodnjo zdrave srčne mišice z uporabo pluripotent stem cells iz Duchennova mišična distrofija (DMD) bolnikov. V svoji knjigi je objavljen na odprti dostop mesto, Znanost, Napredek, ekipa opisuje tehniko, ki se uporablja z CRISPR-Cas9, da premaga problem, ki je preprečila raziskovalci s pomočjo genske urejanje sistema z DMD celic. Špinača je tudi veliko vitamina A z eno skodelico, ki zagotavlja do 337% RDA vitamina A. Vitamin A ima vlogo pri krepitvi in varovanju vpis delov telesa, za hrano in kisik. Vitamin A lahko pozitivno imuniteto učinek na naših sluznicah, dihal, sečil in črevesne trakta, kot tudi ključni element našega limfociti (Bele Krvne Celice, ki so odgovorne za boj proti okužbi).

Rak Prostate je najpogostejša oblika raka pri moških v Zahodnih državah. Obstaja približno 1,1 milijona novih primerov po vsem svetu na leto, in pribl. 310,000 umrl zaradi raka prostate (GLOBOCAN). Tam je bila več kot štirikrat pojavnost raka prostate v letu 2017 kot leta 1950, vendar hkrati, zdravljenj so bile izboljšanje, zato veliko več, živijo dlje, in umreti, namesto, raka prostate. Kljub temu, bolj učinkovitega zdravljenja so nujno potrebna. Tudi številna poročila so dokumentirana, ki označuje ženske izkušnje, izpadanje las, en do dva tedna po keratin zdravljenje. Edini način, da ugotovite, če keratin zdravljenje je odgovoren je, da obiščete dermatologa.
Dermatolog bo naredil obsežno testiranje ugotoviti vzrok za nenadno izgubo las.

Zdravljenje je posebej namenjen bolnikom z visokim tveganjem vrsta-1 sladkorne bolezni. ViaCyte ocenjuje, da je okoli 140,000 ljudi v ZDA in Kanadi, ki trpijo zaradi bolezni, ki lahko povzroči smrtno nevarne dogodke. Uporaba matičnih celic za zamenjavo insulina trebušne slinavke celice še niso preizkusili, vendar brez večjega uspeha. ViaCyte pristop kaže obljubo, ker izvornih celic lahko mature v telesu sama po vsadek podjetje klice PEC-Neposredne. Ali je tudi normalno, da sem morala biti zaslišanje je moja ljubezen do njega in se je dvakrat ugibati, če imam pravico izbire v življenju in moje zveze z njim? Jaz sem prizadevajo priti skozi drug dan, ne da bi vsaj poseg v naključno solze nekajkrat na dan. Misel, da zapušča naredi moje telo otrple, a hkrati vedo, nimam l živeti z njo je izjemno temping.